Kategorije

   Kvalitetni MTG kablovi domaće proizvodnje

   19.10.2021


   Mak trade group nudi značajnu vrednost proizvođačima bele tehnike I partnerima iz elektro industrije. Naši klijenti MTG priključne kablove koriste za različite električne uređaje kao I za izradu produžnih kablova. Mak trade konfekcionira kablove po narudžbini prema zahtevima I potrebama klijenata.

    

   Zahvaljujući stručnim zaposlenima I mašinama, vodimo brigu o standardu priključnih kablova.

   Mašine poseduju alate koje mogu da naprave proizvode koji odgovaraju najvišim zahtevima tržišta. Pridržavamo se propisa o bezbednosti radnika i upravljanja mašinama.

    

   Za bezbednost doma

    

   Sedamdeset miliona domova u Evropi nema bezbedne električne instalacije. A elektronski uređaji su osetljivi na promene u snabdevanju električnom energijom. Pravilno uređene električne instalacije, dobro odabrana instalaciona oprema I kablovi za napajanje uređaja daju bezbednost. Time dobijate bezbednost ljudi, zatim zaštitu elektronske opreme I na kraju zaštite doma.

    

   Šta je kvalitetan priključni kabl?

   Jedino kvalitetan kabl vam pruža bezbednost. Kabl treba da ima debelu Izolaciju I plašt, zatim dobro uliven nerastavni utikač.

   Izdvajamo priključni kabl pod oznakom HO5VV-F 3x2,5mm². Još ćete ga naći pod nazivom PP/J 3x2,5. Poseduje izolaciju I plašt od PVC-a I zaštitni provodnik žuto-zelene boje. Najčešće se koristi za priključenje prenosnih potrošača. Na primer, šporet, TA peć, grejalica, mašine za pranje veša….

    

   Naredni kabl je HO5RR-FF 5x2, 5mm². Trofazni kabl je petožilni crni kabl sa bakarnim provodnicima preseka I 2,5mm². Koristi se za uređaje sa većom snagom

    

   MTG priključni kablovi se sastoje od nerastavnih dvopolnih ili tropolnih utikača sa uzemljenjem a na krajevima provodnika su postavljene neizolovane mesingane hilzne.

    

    

   Za dalju montažu priključnog kabla je važno njegovo maksimalno opterećenje. Na primer, kabl PP/J 3x2,5 je namenjen za jednofaznu strujnu priključnicu čiji napon ne sme prelaziti 250V. A trofazni kabl 5x2,5 može se spojiti sa sklopkama koje imaju napon do 440V.

    

    

   Proizvodi Mak trade su zastupljeni na domaćem tržištu u ponudi najboljih online platformi kao i vodećih kompanija u oblasti elektromaterijala. Mak trade ima i svoj online shop za veleprodaju i maloprodaju.

   https://www.maktrade.rs/shop/0/01/06/177

   Najnoviji blogovi