dobrodošli na maktrade web site
postavka: 20. jul 2006.

MAK TRADE GROUP D.O.O. je preduzeće specijalizovano za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti automatike, elektromaterijala, rezervnih delova bele tehnike, rasvete i alata za rashladu. Spektar proizvoda je veoma širok, proizvodni i prodajni program se sastoji od preko 3.000 artikala.

MAK TRADE postoji dugi niz godina i za to vreme, pored delovanja na lokalnom tržištu, snadbeva svojim proizvodima i kupce sa prostora exYu (Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija), kao i u zemljama u okruženju (Rumunija, Bugarska, Grčka). Negovanjem određenog nivoa kvaliteta MAK TRADE GROUP se pozicionirao na ovom tržištu, sa ciljem da možemo i više i bolje.

Svoje pozicije i ugled gradili smo naporno i strpljivo. Isključivo sopstvenim kapitalom i veoma napornim radom u proteklih 18 godina, danas se MAK TRADE GROUP može pohvaliti sa preko 2000 kvm proizvodnog prostora, 5000 kvm magacinskog prostora i 500 kvm poslovnog i izložbenog prostora. Poseban akcenat je na zapošljavanju stručnog kadra i podizanju kvaliteta na još viši nivo.

Veliki broj zaposlenih svih struktura, ljubazno i stručno osoblje, precizna dostava robe, uz negovanje kvaliteta proizvoda odlike su MAK TRADE GROUP . Preporuke naših kupaca najbolje oslikavaju naš odnos prema radu i naš ugled na tržištu.

 

 

akcija

VELIKA JESENJA AKCIJA !

flajer 1

flajer 2

 

Od 1.avgusta počeo je sa radom novi maloprodajni objekat u Krnjači, Zrenjaninski put 84V, kontakt telefon 33-17-330, sa radnim vremenom od 08-21 čas. Iz tog razloga smo organizovali veliku jesenju AKCIJU, odobrivši popust za niz karakterističnih artikala iz svih programskih kategorija koji se nalaze u asortimanu PRODAVNICE br.7. Pogledajte ...

akcija

GREENGO i VISAGE - dve nove robne marke u našoj ponudi !

GREENGO i VISAGE pronašli su svoje mesto kao dva najmlađa brenda u našem širokom asortimanu proizvoda koje nudimo poslovnim partnerima. Odlikuju se dobrim kvalitetom i pristupačnim cenama za krajnje kupce.

 

new models

 

GREENGO je robna marka koja je na svetskom tržištu elektrogalanterije zastupljena preko 10 godina. Insistira se na najboljem mogućem odnosu kvalitet /cena tako da ovi proizvodi često spadaju u kategoriju BEST BUY. Pogledajte ...

 

cevni MTG

 

VISAGE simple su prekidači i razne vrste utičnica koje proizvodi kompanija GUNSAN. Ova kompanija ima sopstvenu fabriku u Istanbulu u kojoj je proizvodnja skoro u potpunosti automatizovana. Izvoz se bazira na zemlje EU i Rusiju, dok je domaće tursko tržište pokriveno sa više od 40%. Pogledajte ...

akcija

Aspiratori A-100 / A-120 u više varijanti - NOVI MODELI !

MTG ASPIRATORI dizajnirani su za kućnu ventilaciju ili poslovni prostor. Namenjeni su za provetravanje prostorija, tamo gde se želi sprečiti širenje vlage i neprijatnih mirisa. Nisu predviđeni za eksploataciju u uslovima gde je temperatura iznad 40C.

Aspiratori su male su mase, izrazito tanki i modernog dizajna. Poseduju mogućnost brze i lake montaže. Kućište i elise su izrađeni od vrlo kvalitetne plastike. Motor aspiratora poseduje TERMIČKU ZAŠTITU koja sprečava pregrevanje motora što je inovacija u proizvodnji aspiratora na našim prostorima.

new modelsA-100/A-120

Postoji pet modela (varijanti) ovog aspiratora - STANDARD, SA TAJMEROM, HYGRO, SA POTEZNIM PREKIDAČEM i SA KLAPNOM. Uređaj ne izaziva nikakve smetnje u radu radio i TV prijemnika. Pogledajte ...

 

cevni MTGcevni MTG

MTG cevni aspiratori su bele boje, napravljeni od kvalitetne plastike, male su mase i odlikuju se izuzetno tihim radom. Namenjeni su isključivo za cevnu ventilaciju. Pogledajte ...

akcija

CATA aspiratori na našem tržištu

ASPIRATORI renomiranog španskog proizvođača CATA ELECTRODOMESTICOS, S.L. našli su se u ponudi MAK TRADE GROUP, koji će kao zvanični uvoznik ovih vrlo kvalitetnih proizvoda pokušati da na našem tržištu obezbedi i ponudu u segmentu više klase kupatilskih aspiratora.

CATA aspiratori odlikuju se savremenim dizajnom, napravljeni su u beloj i inox varijanti. Izuzetnog su kvaliteta tako da će vrlo brzo naći kupce koji su istančanog ukusa i zahtevaju vrhunski kvalitet.

 

CATA

CATA aspiratore nudimo u više varijanti - STANDARD, SA TAJMEROM I HYGRO. Uređaj ne izaziva nikakve smetnje u radu radio i TV prijemnika.

B-PIR

CATA aspiratori B-10 PIR (sa senzorom) su bele boje, napravljeni od kvalitetne plastike, male su mase i odlikuju se izuzetno tihim radom. Aspirator ima instaliran infra crveni senzor koji reaguje na pokret (prisustvo u prostoriji) i tako aktivira aspirator. Pogledajte ...

akcija

Sistem upravljanja kvalitetom testirao je Certind...

MAK TRADE GROUP uspešno prošao proveru za dobijanje novog sertifikata standarda ISO 9001:2008. Sertifikat standarda kvaliteta ISO 9001:2008 svečano je uručen predstavniku Rukovodstva za sistem kvaliteta.

sajam 07

Provera rada privrednog društva MAK TRADE GROUP izvršena je 27. jula, kada je svoje ocene i veoma pozitivne utiske izneo vodeći auditor kuće SC CERTIND SA, gospodin Radisav Čučulanović. Društvo je počelo realizaciju projekta uvođenja ISO standarda u rad pre godinu i po dana, kada je potpisan ugovor sa konsultantskom kućom QUALITASSD iz Smedereva. Stručnjaci ove kuće u saradnji sa rukovodstvom tokom prethodnog perioda snimali su postojeće stanje rada u MAK TRADE GROUP i izradili finalna dokumenta potrebna za dobijanje sertifikata o usaglašenosti sistema mendžmenta kvalitetom sa zahtevima standarda ISO 9001:2008. Ocenjivači kuće SC CERTIND SA, ovlašćene za davanje sertifikata standarda ISO, su posle provere zaključili da MAK TRADE GROUP ispunjava predviđene standarde menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima ISO 9001:2008 i predložili svom rukovodstvu da dobiju ovaj sertifikat.

Cilj dobijanja sertifikata ISO je unapređenje rada društva. ISO standardi su kodifi-kovan način rada, pismena uputstva kako treba raditi i kako se pripremaju odgo-varajuća akta, uopšte način na koji bi trebalo da funkcioniše jedno privredno društvo koje se bavi uvozom-izvozom, veleprodajom, maloprodajom, proizvodnjom i pruža-njem usluga. Standardi podrazumevaju unificirane procedure koje se sprovode u MAK TRADE GROUP, opisivanje tačnog redosleda radnji u sprovođenju postupka i pojedinačno opisivanje svake od njih. Za MAK TRADE GROUP to znači: bolja efika-snost, tačnost, ljubaznost, odgovornost i poverenje, što ima za osnovni rezultat korist i zadovoljstvo kupaca i korisnika usluga.

Danas, pored inovativnih veština, izvrsnosti, sposobnosti usvajanja novih znanja, dobro promišljenog proizvoda i uslužnog programa, fleksibilne adaptacije na sve veće promene tržišnih uslova i želja klijenata, najviši zahtevi koji se stavljaju pred organizaciju jesu standardi kvaliteta.

Organizacije sa sistemom menadžmenta kvalitetom mogu s lakoćom odgovarati na takve izazove. Sistem usklađen prema potrebama organizacije, oblikuje osnovnu, jedinstvenu komponentu za stvaranje celovitog savremenog sistema upravljanja kroz strukturirane, jasne procese i odgovornosti sa zadatkom ispunjavanja svih zahteva za kvalitetom.

Potrebnu dokumentaciju možete skinuti sa sledećih linkova:

CERTIND ISO9001:2008 sertifikat (važeći)
TÜV SÜD ISO9001:2008 sertifikat (više ne važi)

akcija

OSETITE PRAVU ČAR PLANINE U APARTMANSKOM KOMPLEKSU - ZLATIBORSKI RAJ!

MAK TRADE GROUP u saradnji sa VELEPROMET D.O.O. iz Čačka prodaje ekskluzivne apartmane na ZLATIBORU. Kompleks je smešten u naselju Gajevi na Zlatiboru i predstavlja potpuno novi koncept odmarališta.

Midea

Ukoliko ste u potrazi za mirom i pravom prirodom, a takođe želite i da ste u blizini ostalih zlatiborskih sadržaja, Zlatiborski Raj je pravo mesto za Vas. Pogledajte ...

 

Još jedan sajamski nastup...

Od 11. do 15.maja, MAK TRADE GROUP je učestvovao na 54. Međunarodnom sajmu Tehnike i tehničkih dostignuća, organizovanom na Beogradskom Sajmu. Mnogi su nas posetili i iskoristili priliku da iznesu svoje predloge, primedbe, pohvale i sugestije. Kupci su imali priliku da se upoznaju sa novim proizvodnim i prodajnim programima MAK TRADE-a, da dobiju brojne informacije i kataloge, a mi smo ovu sajamsku manifestaciju iskoristili za susret sa našim stranim partnerima kao i brojnim kolegama iz branše.

 

sajam 07

 

Nagrade UEPS-a

Udruženje ekonomskoh propagandista Srbije je na 54. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća dodelilo je priznanja za promotivni nastup izlagača.

DIPLOME  za  uspešan promotivni nastup dobili su:

- ABS MINEL d.o.o.
- PORTAL d.o.o.
- ITW WELDING PRODUCTS BV
- Češka nacionalna izložba (CZECH TRADE – National Promotion Agency)
- ATB SEVER a.d.
- MAK TRADE GROUP d.o.o.
- UNIOR TEOS ALATI d.o.o.

GRAND PRIX za najbolji promotivni nastup sa DIPLOMOM i STATUETOM, dar Umetni-čke livnice "Voždovac", braća JEREMIĆ, dodeljen je preduzeću ENGEL AUSTRIA GmbH.

new

U ponudi MAK TRADE-a su i aluminijumska ventilaciona flexi creva prečnika 100, 110, 120 i 150 mm. Za sve detaljne informacije, cene i moguće rabate obratite se sektoru komercijale ...

Midea

 

new

MAK TRADE je počeo sa distribucijom novih modela produžnih kablova sa kutijama sa tri, četiri, pet i šest mesta, sa i bez prekidača u varijantama sa 2, 3 i 5 metara.

Naši produžni kablovi ranije serije dokazali su kvalitet i našli primenu kod velikog broja korisnika. Naša nova paleta kutija produžnih kablova odlikuje se jednim novim detaljem jedinstvenim na tržištu - SIGNALNOM LAMPICOM, uz evidentno poboljšanje kvaliteta samih komponenti. Pogledajte ovde ...

Midea

 

 

new

U ponudi MAK TRADE-a je veliki broj novih modela dečije rasvete robne marke MITEA LIGHTING Trgovine Matejić iz Kruševca. Rasveta je odličnog kvaliteta i vrlo lepog i prijatnog dizajna koji se uklapa u enterijer dečijih soba...

new

 

Katalog Mitea Lighting programa dečije rasvete možete pogledati ovde, a detaljno na sledećem linku ...

 

new

U ponudi MAK TRADE-a je veliki broj novih modela aspiratora - od onih koji spadaju u grupu industrijskih, preko aspiratora za primenu u domaćinstvima i poslovnim prostorima.

new

 

Pozitivne stručne nalaze o ovim modelima aspiratora dao je Institut za Fiziku i Elektrotehniku, Mašinskog falulteta u Beogradu. Katalog aspiratora M-T u kome su detaljno opisane tehničke karakteristike pojedinih modela, možete pogledati ili skinuti sa naše web strane - katalozi ...

new

 

 

 

new

U ponudi MAK TRADE-a je veliki broj novih modela uzidnih i nazidnih plastičnih razvodnih tabli - od novih modela uzidnih tabli robne marke M-T do uzidnih i nazidnih VI-CO modela sa 2, 4, 6, 8, 12, 16, 24 i 36 automatskih osigurača. Razvodne table su savremenog i dopadljivog dizajna koji se uklapa u enetrijer prostora, kao i već prepoznatljivo odličnog kvaliteta.

new

 

new

Od marta u ponudi MAK TRADE-a je nešto potpuno novo - interfonska audio i video oprema. Možete pogledati katalog standardnih modela interfona , kao i potpuno nove modele portabilnih - prenosivih interfona !

new

 

new

MAK TRADE u svoj prodajni asortiman uvrstio je i regulator plina GPL MT. Od karakteristika izdvajamo: protok 1.5kg/h, pritisak 30mBar, konekcija W20-14LH. Maksimalni rabat za kupce je 20% u odnosu na cenu iz važećeg cenovnika.

new

new

U asortiman uvršćen i digitalni sobni termometar - model RT-101C. Sa ovim preciznim elektronskim uređajem, možete meriti istovremeno i sobnu kao i spoljnu temperaturu vazduha. Temperaturni raspon merenja temperature se kreće od -50C do +70C, sa tačnošću od +/- 1C. Radni napon termometra je 1.5V (koristi AAA alkalnu bateriju), a dimenzije su mu 69.5x20x109.5 mm. Maksimalni rabat za kupce je 15% u odnosu na cenu iz važećeg cenovnika.

new

 

Virtuelni sajam

 

 

 

 

 

 

 

 

Partneri

 

 

MAK TRADE je generalni zastupnik kompanije "Aura Lighting", koja je jedan od lidera u proizvodnji i dizajnu svetlosnih armatura. Svi proizvodi "Aura Lighting" su visokog kvaliteta i garancije. U njihovom asortimanu se mogu naći prvoklasni modeli dekorativnih svetiljki za interijere i eksterijere.

Aura Lighting

 

 

 

RAINA je već dugi niz godina prisutna na tržištu svojim vrhunskim proizvodima - dekorativne staklene plafonjere i zidne svetiljke su modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade. MAK TRADE je saradnjom sa ovim turskim proizvođačem omogućio i našim kupcima da se uvere u kvalitet i dizajn plafonjera i svetiljki.

Raina

 

 

 

 

MAK TRADE je generalni zastupnik kompanije "HENGYI ELECTRICAL CO. LTD ", na tržištima Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i BiH. U njihovom asortimanu se mogu naći prvoklasni modeli svih vrsta kondenzatora. Svi proizvodi pod brendom "LAST ONE " su visokog kvaliteta i garancije.

Last One

 

 

 

 

MAK TRADE se već duže vreme bavi prodajom kanalica "Mutlusan", jedne od najvećih turskih kompanija iz oblasti proizvodnje ove vrste artikala od plastike. Ovi proizvodi su se pokazali vrlo kvalitetni i našli su put na našem tržištu.

Mutlusan

 

 

 

U prodajnom programu elektromaterijala značajno mesto zauzimaju VIKO proizvodi - razvodne table, prekidači i utičnice KARDELAN i CARMEN, dozne, međugajtanski prekidači. Svi VIKO proizvodi zadovoljavaju visoke međunarodne standarde u pogledu kavaliteta i garancije (preko 28 priznatih sertifikata validnih u zemaljama koje su članice IQ Net).

Viko

 

 

 

VITO je poznati brend kompanije "Irena Electrical Equipment Foreign Trade CO.", koji je našao svoje mesto u prodajnom asortimanu MAK TRADE-a (lampe, svetiljke, reflektori, senzori, rozetne...).

Irena

 

 

 

MAK TRADE je uvoznik i distributer prigušnica koji nam dolaze iz pogona poznatog bugarskog proizvođača "ELECTROSTART JSCo ". Ovi proizvodi su se proteklih godina pokazali vrlo kvalitetni i našli su put na našem tržištu.

Electrostart

 

 

KOREL je brend kineske kompanije "GD MIDEA REFRIGERATION EQUIPMENT CO LTD", koji je našao svoje mesto u prodajnom asortimanu MAK TRADE-a (klima uređaji sa freonima R407C i R410A).

Korel by Midea

 

 

 

MITEA LIGHTING je robna marka kompanije "TRGOVINA MATEJIĆ " iz Kruševca , koji je našao svoje mesto u prodajnom asortimanu MAK TRADE-a (program dečije rasvete).

Mitea Lighting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

da li ste znali

Navršilo se 155 godine od rođenja najvećeg srpskog naučnika u istoriji i velikana svetske nauke, Nikole Tesle. Specijal o Nikoli Tesli predstavlja mesto gde se može saznati sve o Teslinim najvažnijim izumima i projektima, kao i detalji o njegovom životu i radu...

 

 

 

NIKOLA TESLA

tesla

 

Muzej Nikole Tesle muyeum

Copyright ©2006 Mak Trade, Serbia